Handelen
LETScontact
LETScontact is een website waar je al je LETS activiteiten kunt regelen: Je moet hiervoor als LETS lid inloggen. Dan kun je onder meer je advertentielijst beheren (in "mijn dossier"), de ledenlijst bekijken (in "Letskring"), advertenties doorzoeken (in "advertenties"), Sterren overmaken of je Sterren rekeningoverzicht bekijken (in "mijn dossier": "mijn transacties") en nog andere LETS gerelateerde dingen doen. Ga naar LETScontact om in te loggen.

ster    ster    ster

kLETScafé
kLETScafé is iedere tweede zondag van de maand (met uitzondering van de zomermaanden) is er een kLETScafé. Dit is een ontmoetingsplaats waar gekletst en gehandeld wordt en waar ook activiteiten zoals workshops georganiseerd worden. Er wordt ook altijd met elkaar gegeten, bijna altijd vegetarisch. Dat is het hoogtepunt van de dag.
In het KLETScafé kan je ook alle informatie over het Sterrenstelsel krijgen en je als deelnemer laten inschrijven. Je kunt rustig iemand meenemen, want introducees zijn van harte welkom.
De onkosten worden gedeeltelijk in sterren en gedeeltelijk in euro's berekend. Ben je geen deelnemer van het Sterrenstelsel dan ben je ook van harte welkom. Je betaalt dan de kosten in euro's. Let op: Neem altijd contact op met de kLETScafé beheerder als je mee wilt eten, zodat we weten hoeveel we moeten koken.
Het kLETScafé is open van 15.00 uur tot 20.00 uur en werd gehouden bij EMMA, Cremerstraat 245/247 te Utrecht. LET OP: Het kLETScafé is nu op wisselende locaties bij deelnemers thuis. Houd de mailinglijst in de gaten.
In verband met de coronavirus pandemie is het kLETScafé momenteel op wisselende dagen, online, gratis en helaas zonder lekkere maaltijden. We hopen elkaar binnenkort weer op locatie te kunnen ontmoeten.
Op het kLETScafé kun je de sfeer in LETS Utrecht proeven, ontdekken welke gezichten er schuilgaan achter de namen op de deelnemerslijst en handel drijven. Meestal nemen mensen spullen mee die ze willen verhandelen.

ster    ster    ster

Snelle LETS handel
Als LETSer mag je voor alles wat met LETS te maken heeft naar de mailinglijst voor de snelle LETS handel schrijven: Mails aan dit adres gaan automatisch naar iedereen in het Sterrenstelsel. Handig als je iemand zoekt voor een klus, als je iets voor Sterren wilt verkopen, als je je talenten wilt aanprijzen of als je een LETS activiteit wilt aankondigen. Het adres van de letshandel lijst staat niet op deze website, maar is bij alle deelnemers bekend.
Let op, hou de mails klein en stuur indien mogelijk geen bestanden mee. Mails van niet-leden worden ook automatisch niet verwerkt, dat is goed tegen spam. Vergeet niet, LETS bij een wijziging van email adres te informeren en ook je adres op LETScontact bij te laten werken. Bij vragen kun je terecht bij de Sterlijn en het bestuur, zie ook onze contact pagina.

ster    ster    ster

Home
Handelen
Voorbeelden (LETScontact)
Voorbeelden (papier)
Contact
Inschrijven
Agenda
Informatie
Sterrenstof
Advertenties
Sitemap