De inschrijving
Inschrijven als nieuwe deelnemer kan tijdens het kLETScafé, zie de agenda. Of stuur je contactgegevens naar sterlijn@sterrenstelsel.nl, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Advertenties opgeven
Als je je inschrijft wordt er van je gevraagd direkt enkele advertenties op te geven. Bedenk dus van te voren vast wat je te bieden en te wensen hebt. De spreekuurmedewerkers kunnen je hierbij adviseren. Ook is het mogelijk vrijblijvend informatie te vragen op het spreekuur over wat de mogelijkheden zijn en pas op een latere datum te besluiten tot inschrijven. Voor informatie is ook de sterlijn te benaderen.
Het inschrijfformulier
Bij de inschrijving wordt een inschrijvingsformulier ingevuld, die is bestemd voor onze administratie.
Voorbeeld
Selma de Klaas wil zich inschrijven. Op het inschrijvingsformulier komen de volgende gegevens te staan:

Achternaam/Naam organisatie* de Klaas
Voornaam* Selma
Woonadres* Boerseweg 33
Postcode en plaats* 3513 VR Utrecht
Telefoonnummer* 030 - 2332112
Fax -
E-mailadres selma@digibeet.com
Mobiel 06-88888888
Geboortedatum* 12-5-1659
LETSnaam voor LETS Utrecht* Selma
2e LETSnaam* Popster
Eventuele afwijkende naam en telefoonnummer voor de deelnemerslijst van LETS Utrecht
Naam op deelnemerslijst Selma
Telefoonnummer op deelnemerslijst  
Bezorgadres post  
Handtekening*  
Datum* 13-01-96
Plaats* Utrecht

Toelichting
Velden met een sterretje zijn verplichte velden.
Het echte inschrijvingsformulier (zie downloadlink boven) ziet er wat anders uit, maar de basisinformatie staat hier vermeld. Je krijgt altijd een kopie van het inschrijvingsformulier mee naar huis, samen met de spelregels, diverse folders en de deelnemerslijst.
De LETSnaam
Je LETSnaam is eigenlijk niets anders dan een (post)bankrekeningnummer, maar dan niet met onpersoonlijke cijfers, maar met letters. Het is aan te raden om van te voren vast een LETSnamen te bedenken. Een LETSnaam kan een fantasienaam zijn of bijvoorbeeld je eigen voornaam. Voorwaarde is dat de LETSnaam niet langer is dan 8 karakters en dat de LETSnaam niet eerder voorkomt in LETS Utrecht. Daarom moeten er voor de zekerheid twee verschillende LETSnamen worden opgegeven. De uiteindelijke LETSnaam komt op de deelnemerslijst te staan, samen met je naam, je telefoonnummer(s) en je e-mailadres.

ster    ster    ster
Home
Handelen
Contact
Inschrijven
Agenda
Informatie
Sterrenstof
Advertenties
Sitemap