Agenda
kLETScafé

Vroeger was er iedere 2e zondag van de maand, behalve in juli en augustus, een kLETScafé bij EMMA waar ook altijd met elkaar werd gegeten, het hoogtepunt van de dag. Dit is 2017 naar thuis bij deelnemers verplaatst en tijdens de coronavirus pandemie houden we ons kLETScafé virtueel. Houd de mailinglijst in de gaten voor aankondigingen. Het kLETScafé is ontmoetingsplaats waar gekletst en gehandeld wordt. Deelnemers kunnen ook workshops aanbieden.

Bij een kLETScafé op locatie moet men zich vooraf aanmelden om mee te kunnen eten en in Euro en Sterren een bijdrage betalen. We hopen dat we elkaar snel weer bij een lekkere maaltijd kunnen ontmoeten.

Tijdens het KLETScafé kan je ook alle informatie over het Sterrenstelsel krijgen en je als deelnemer laten inschrijven.

Voor nieuwe deelnemers

Wil je deelnemer van LETS Utrecht worden? Stuur je contactgegevens naar sterlijn@sterrenstelsel.nl, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. In principe zijn er ook iedere 3e donderdag van de maand introductiebijeenkomsten: Neem contact op met bestuur of Sterlijn voor de juiste tijd en locatie. De introductiebijeenkomsten zijn voor nieuwe deelnemers, maar ook oude zijn welkom. De bedoeling is om met elkaar kennis te maken en te praten over LETS. Ook niet deelnemers die kennis willen maken zijn welkom.

Bestuur en vrijwilligers

Mail naar bestuur@sterrenstelsel.nl als je aanwezig wilt zijn bij een bestuursvergadering, dan laten we je tijdstip en locatie weten. We zijn ook op zoek naar nieuwe bestuurders en vrijwilligers. Er is werk bij onder meer bij het kLETScafé, PR, spreekuur, Sterlijn, handelsbevordering, als penningmeester, kok, gastheer...

Lustrumfeest 2010

In 2010 werd LETS Utrecht e.o. 15, een video over onze lustrum en feest kun je op YouTube bekijken.


ster""ster""ster

Home
Handelen
Contact
Inschrijven
Agenda
Informatie
Sterrenstof
Advertenties
Sitemap