Agenda
kLETScafé

Iedere 2e zondag van de maand, behalve in juli en augustus, is er een kLETScafé bij EMMA (Cremerstraat 245/247), van 15 - 20 uur. Dit is een ontmoetingsplaats waar gekletst en gehandeld wordt en waar ook activiteiten zoals workshops georganiseerd worden. Er wordt ook altijd met elkaar gegeten. Dat is het hoogtepunt van de dag. Leden ontvangen ongeveer een week voor elk kLETScafé een uitnodiging via email, met het verzoek om te laten weten of ze mee willen eten. Let op: In 2017 is het kLETScafé vaak bij deelnemers thuis en dus niet bij EMMA!

Als je mee wilt eten, mail dan uiterlijk donderdag van de betreffende week naar de actuele café beheerder of vraag het aan bestuur@sterrenstelsel.nl, zodat we de boodschappen en gerechten voor de juiste hoeveelheid gasten kunnen regelen. In het KLETScafé kan je ook alle informatie over het Sterrenstelsel krijgen en je als deelnemer laten inschrijven.

De onkosten worden gedeeltelijk in sterren en gedeeltelijk in euro's berekend. Ben je geen deelnemer van het Sterrenstelsel dan ben je ook van harte welkom. Je betaalt dan de kosten in Euro's.

Voor nieuwe deelnemers

Wil je deelnemer van LETS Utrecht worden? Stuur je contactgegevens naar sterlijn@sterrenstelsel.nl, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. In principe zijn er ook iedere 3e donderdag van de maand introductiebijeenkomsten: Neem contact op met bestuur of Sterlijn voor de juiste tijd en locatie. De introductiebijeenkomsten zijn voor nieuwe deelnemers, maar ook oude zijn welkom. De bedoeling is om met elkaar kennis te maken en te praten over LETS. Ook niet deelnemers die kennis willen maken zijn welkom.

Bestuur en vrijwilligers

Mail naar bestuur@sterrenstelsel.nl als je aanwezig wilt zijn bij een bestuursvergadering, dan laten we je tijdstip en locatie weten. We zijn ook op zoek naar nieuwe bestuurders en vrijwilligers. Er is werk bij onder meer bij het kLETScafé, PR, spreekuur, Sterlijn, handelsbevordering, als penningmeester, kok, gastheer...

Lustrumfeest 2010

In 2010 werd LETS Utrecht e.o. 15, een video over onze lustrum en feest kun je op YouTube bekijken.


ster""ster""ster

Home
Handelen
Contact
Inschrijven
Agenda
Informatie
Sterrenstof
Advertenties
Sitemap